PERNILLE BEKKEN HELGESEN

OM MEG

Trening har alltid vært en del av livet mitt, og jeg har selv drevet med blant annet turn, friidrett og fotball. De siste 11 årene har styrketrening vært hovedfokus, og muskelvekst er noe som interesserer meg ekstra mye! Det som fascinerer meg mest med styrketreningen er hvordan man utfordrer seg selv både fysisk og ikke minst psykisk, men også hvordan man kan forme kroppen akkurat som man ønsker.

2015 ble et vendepunkt for meg da jeg ble innlagt med spiseforstyrrelser. Dette er noe som har formet meg til den jeg er i dag, og er noe jeg ser på som en styrke i jobben som personlig trener og kostholdsveileder. På veien mot å bli frisk har jeg lært ekstremt mye om meg selv, jeg har lært hvordan kropp og hode henger sammen, og hvor mye de påvirker hverandre. Både positivt og negativt. Hvor rart det enn høres ut - jeg ville ikke vært foruten. Det er denne perioden som gjorde at jeg fant ut hva jeg virkelig brenner for og vil jobbe med!


Jeg ønsker å hjelpe deg som trenger en ekstra dytt for å komme i gang med treningen, eller deg som ønsker å ta kosthold og trening et nivå høyere. Jeg har også et sterkt engasjement for å hjelpe deg som ønsker å gjennomføre en full livsstilsendring, og spesielt de som har et litt vanskelig forhold til mat. Med min bakgrunn kan jeg relatere, forstå og veilede deg gjennom denne prosessen! 


UTDANNING

  • Personlig trener, AFPT
  • Kostholdsveileder, AFPT
  • Årsstudium Idrett, Høgskolen i Innlandet
  • Årsstudium i mat, ernæring og helse, Høgskolen i Innlandet
  • Kurs: Fett fra A-Å del 1 & 2, AFPT
  • Kurs: Biomekanikk, AFPT


Hei Pernille 🥰 Ville bare fortelle at jeg nå er 10 kilo i minus siden vi startet arbeidet i januar. Jeg er ganske stolt av meg selv, hvis det er lov å si 🤓 Vektnedgang har vært en stor motivasjon, men det er så absolutt ikke det viktigste på denne reisen. Det viktigste er all kunnskapen jeg har fått av deg. Jeg har mye mer kontroll på kostholdet, og jeg har innarbeidet rutiner i forhold til handling, prepping, matvarer og sammensetning. Jeg har lært at det gjør ingenting å skeie ut av og til, fordi dette er jo en livsstilsendring som forhåpentligvis skal vare livet ut. Jeg har lært at jeg kan løfte mye mer enn jeg tror, jeg må bare tørre å prøve. Ville bare si tusen takk for all hjelp jeg har fått av deg så langt 🥹